2010-04-30 ? 21:34:20

freitaaag.

Vaknade vid 8 av att Melanie ringde och berättade att mötet var flyttat till måndag. Tog en extra sovmorgon och gick upp vid halv 11. Pysslade lite här hemma, plockade undan, åt frukost och klädde sedan på mig ridkläderna.
Vid 12 var jag och H på väg till stallet där vi tillbringade några timmar :) Fick rida en häst som kallas Notte som var ett svenskt halvblod, en hög, smäcker fux som var jätteduktig.
När jag kom hem igen var jag lycklig med helt slut i kroppen, tänk att lite ridning kunde få mig så lycklig :) Insåg verkligen hur mycket jag saknat hästarna och stallet !

Vid 4 åkte jag in och mötte Carro, vi tog en fika och åkte sedan hem till mig. Nu sitter vi här, har ätit kebab i pitabröd och kollar på Anna Anka söker assistent. Nu ? Chips & Cola :)
2010-04-29 ? 14:38:33

Lång torsdag.

Idag började jag vid halv 8, tjejerna var nästintill klara så min uppgift blev att leka, borsta deras tänder & hår och skjutsa dem till dagis. Det regnade supermycket på morgonen så båda barnen satt och kurade i vagnen hela vägen till dagis. Jag var så yr av lågt blodtryck att hela färden till dagis blev en enda bergochdalbana, höll på att ömsom spy, ömsom svimma. Behöver jag berätta att jag var ganska nöjd över att vara hemma och kunna lägga mig på soffan och vila en stund ?
När jag vilat klart satte jag igång med morgondagens städning då jag ska befinna mig på möte i danderyd imorgon klockan halv 10 och inte riktigt kommer hinna med all städning efter det.
Nu har jag duschat, gjort hårinpackning och bytt om, ska bege mig till dagis om en liten, liten stund.

Skriver mer ikväll :)
2010-04-28 ? 22:22:30

fler läsare till bloggen ?

Om du har en blogg och vill ha fler läsare till den, gå då med HÄR, det är helt gratis och jag kan garantera att det ger fler läsare snabbt :)
2010-04-28 ? 21:21:39

Lexington, ja tack !

Började dagen segt med en frukosttallrik som aldrig blev riktigt uppäten ( Var inte riktigt vaken när jag skivade i bananen så i efterhand så såg jag att den var helt brun ) och fortsatte sedan med en stund i solen. När hannah ringde och sa att hon skulle sluta om en halvtimme så gick jag in och gjorde mig iordning. I väntan på hennes nästa samtal om att hon slutat så passade jag på att byta lakan och slänga de använda i tvättmaskinen. Inventerade lite i garderoben med lakan, vad skulle jag välja, lexington, lexington eller lexington ? Blev det rutiga lexington av egyptiskt bomull som jag längtat efter att testa. ( Jag hade inte med mig lakan själv när jag kom hit, allt fanns redan här, de har en speciell garderob för barnflickans lakan & handdukar )
När hannah väl ringde så bestämde vi träff på plattan och jag begav mig inåt stan och mötte upp henne en halvtimme senare. Det blev lunch på Wayne´s med tjejsnack och utvärdering av hennes audition i Örebro igår.

Efter en välsmakande toast och latte så gick vi till Åhlens city och shoppade hårspray och nagelsax för att sedan bege oss till Vero Moda för att hitta en kjol till min kära syster. En timme senare så kom vi därifrån med en kjol och jag var 330 kronor fattigare, ska tilläggas att jag var och shoppade shorts åt samma syster häromdagen. Kan alltså numera klassa mig som världens bästa syster :)

Vid 4 började jag jobba och tjejerna var på superhumör, vi lekte, sjöng och dansade tills det blev dax för kvällsmat som idag bestod av Pyttipanna, ägg och sallad :) Lilla J valde igår och idag var det I:s tur att välja mat.
Vid halv 8 var det två trötta tjejer som bad om att få gå och lägga sig och jag var inte sen att hålla med. Klart de ska få sova, de små liven ! J sov kanske en halvtimme innan hon vaknade och gallskrek för att hon slagit i pannan i väggen och ville ha lite mystid med mig i soffan.

Nu sitter jag här, ska bege mig mot sängen strax, börjar halv 8 imorgon och jobbar till halv 8 på kvällen. Lång dag med andra ord !



Är sugen på att ta lite mer fina bilder snart, någon med fotointresse som har lust att ta lite bilder ?
2010-04-27 ? 21:11:43

tisdagskväll i soffan.

Hade tjejerna ikväll och fick celebert besök av Julia som var barnflicka åt tjejerna innan jag blev det. Vi hade supermysigt och jag & julia som träffats en gång innan trivs sjukt bra ihop :) Vi hann bjuda Julia på kvällsmat innan hon gick, och det blev en favorit: potatismos och köttbullar.

Vid halv 8 började jag förbereda tjejerna på att det snart var läggdags, BIG MISSTAKE ! Resterande halvtimme blev en orgie av gråt och förtvivlade- "vi är inte trötta" skrik. Vid 8 låg de båda i sina sängar och snyftade.
Klockan 10 över 8 var det helt tyst och de båda sov som små troll.

Just nu är det ganska skönt att sitta i mitt vardagsrum med alla lamporna släckta och bara njuta av att det enda som hörs är Mollys djupa andetag och mitt knappande på tangenterna :)
2010-04-27 ? 15:39:03

Nytt i garderoben från helgen :)


T-shirt H&M


Baslinne H&M


Sjal H&M

Köpte även ett par skor från monki som fick flytta tillbaks till affären då de var satans snygga men såklart stans obekväma :P
2010-04-27 ? 15:30:43

i en kavalkad av bilder och text.

Har haft fin-besök i storstaden av Emma med c, därav dåligt bloggande :P Här kommer en resumé av helgen och även lite bilder :)

Torsdag : Jag hade tjejerna och vi klädde ut oss för att gå på bal. Jag skulle hitta min drömprins som enligt I fanns i balsalen ( köket ).
Så här tyckte tjejerna att jag skulle se ut för att hitta drömprinsen:



Fredagen började med städ för att sedan hänga med hannah fram tills strax innan 5 då jag skjutsade H till mörby och åkte sedan med hannah & barnen och hyrde film/köpte godis.
När vi kom hem till Djursholm igen så möttes vi av min kära Emma på garageuppfarten :) Det blev ett kärt återseende och på en millisekund så var jag luft för tjejerna och Emma var hela deras värld. Haha !
Vi hade en myskväll i soffan med tjejerna och när de somnat vid strax efter 8 så kröp jag & Em ner i jacuzzin. Där blev vi sittande i 5 timmar, med allt för stort rödvinsintag :)

Lördagen började med 2 sega damer, duschning, fixning och gångtur ner mot bussen. Sen hamnade vi på en uteservering i kungsträdgården där det intogs Pasta som om vi aldrig sett mat förut. Hade jag kunnat så hade jag bett dem injecera pastan direkt in i blodet med så mycket fett som möjligt. ( Det säger lite om hur jäkla bakis jag var )
Efter pasta och en stunds shopping mötte vi upp Pierre som också var på stockholmsbesök och drog till uteserveringen igen för att ta ett glas vin :)


Vi strax innan 7 begav jag och emma oss hemmåt för att expressfixa oss och åka mot tunnelbanan tillsammans med Susanna och chuffören Amanda. Mot sköndal där det intogs vin, mat och vilda diskussioner för att sedan ta taxi till Stureplan där jag med hjälp av M fixat in oss på listan på Laroy.
Det blev en seg kväll för mig och hannah som båda mådde som vi förtjänade. Emma & Susanna hade dock superkul, det var lite av en livshöjare att bara betrakta dessa två yrväder :)
Väl hemma i sängen vid klockan 5 slocknade vi båda och vaknade upp vid 1 dagen efter.

Söndagen blev att åka tillbaks till hannah och hämta grejerna och sedan hem hit för en kopp kaffe och avsked innan Em skulle bege sig tillbaks till småland igen.
Jag hamnade i tvättvågen och fastnade liksom i myskläder hela kvällen framför tvättmaskinen. På kvällen avverkade jag en ocean av tårar då jag tittade på filmen : Allt för min syster.
Bra tips, se den !

Det shoppade i helgen kommer upp i separat inlägg alldeles strax :)
2010-04-22 ? 20:11:07

i was a dancer before i could walk

haft en fullspäckad dag som vanlig, denna helt vanliga, regniga torsdag. Började dagen med att diska och duscha innan hannah kom på besök och stannade på lunch. Vi körde en vegetarisk pastarätt ála Kajsa Varg :P
Vid 15 åkte jag och hämtade barnen och överraskade dem med att gå på café efter dagis :) Två lyckliga tjejer fick varsin kaka och chokladmjölk på Djursholms ekologiska café, New Haven.
När vi kom hem så dansade vi, sjöng och klädde ut oss till prinsessor tills H kom hem och tog över barnen. Då hoppade jag i träningskläderna och gav mig ut och sprang med Molly i regnet/snön.
När jag kom hem så fick jag ett ryck och satte igång med att städa hela nerevåningen skinande ren. Jag skurade väggar, toaletten, tjejernas rum, min avdelning, trappan, alla lister, hallen och körde ett varv med dammsugaren. Samtidigt som jag städade så rengjorde jag jacuzzin så att jag kan bada ikväll :)

Nu när allt är skinande så ska jag äta kvällsmat, bada och lägga mig tidigt. Imorgon ska jag upp vid halv 9 för att städa familjens avdelning, vilket tar några timmar :p
2010-04-21 ? 14:30:01

dont stop believin´

Blev en tidig morgon då jag väcktes vid halv 7 av en gosig I som kröp ner brevid mig i sängen. Innan hon hoppade frågade hon försiktigt :
Är du naken ?
Jag : Nej, varför skulle jag vara det ?
I : Tror du sophie och sky sover nakna ? Som en mamma & en pappa ?
Jag : Nej, det tror jag inte, de gifte ju aldrig sig.
I : Fast jag tror att de sover nakna iallafall. Sånt gör vuxna.

( För er som inte förstår så älskar I & J älskar mamma mia )

Morgonen gick fort och lillasyster J tog sovmorgon till strax efter 7 och då blev det frukost. Sen rullade allt på och vi hade en fridfull promenad till dagis utan konflikter om hurvida J:s ben kommer gå av om hon går 5 meter eller inte.
Jag är en hård barnflicka, jag anser att barnen iallafall kan gå halva vägen till dagis, det är bra med motion ! Inget gråt eller gnäll biter på mig ( inte som jag visar iallafall ) och nu har tillochmed J börjat acceptera promenaden. I nappade på promenadförslaget redan från början då jag talade om för henne att de barnen som går till och från dagis får starka ben och att ju större tjej man är, desto längre orkar man gå.
Haha, man får inte vara dum inte :P

Nu ska jag ta på mig jackan och mina fina gummistövlar, försöka pumpa hjulet i vagnen och bege mig mot dagis för att tillbringa resten av dagen tillsammans med tjejerna :)
2010-04-20 ? 15:27:12

Fika i kungsan och barnflickesnack

Har inte kunnat uppdatera bloggen tidigare då jag varit i kungsträdgården och fikat med Julia ( familjens förra barnflicka ) och Hannah. En supertrevlig fika i solen med två supertrevliga tjejer, kan det bli bättre ?
Var lite som att gå på en blinddate när jag och hannah mötte upp Julia på plattan, men vi klickade alla tre, direkt :)
Nu ska jag laga middag till mig själv och dammsuga innan tjejerna kommer hem och det är dags för mig att ha dem resten av kvällen :)

Förresten så testade jag min webcam på nya datorn idag och båda bilderna visar verkligen min snea näsa. Så alla ni som säger att min näsa inte alls är sne efter jag bröt den : Här kommer bevisen !



2010-04-19 ? 21:58:56

slave 4 you

har hittat det enda sanna guldet som hjälper mot allt (inklusive måndagsångest, spysjuka och bakfylla). Broccoli ! Kokt, wokad, stekt, kall, varm, allt funkar :)

Idag har den hjälpt mig igenom min enorma måndagsångest som inte har ett dugg att göra med att helgen är över utan det är skjortstrykandet som ger mig ångest, mardrömmar och hallucinationer. Hela dagen har jag gått runt och sett strykjärn runt hörnen, hört hur det ropat på mig, och när jag till sist tog tjuren vid hornen och satte igång med första skjortan så tyckte jag mig hör hur det hånskrattade åt mig.
Sjöng högt för mig själv : Im a slaaaave for you.
2010-04-19 ? 12:29:19

Besviken på slutet och nya datorn.

Fredagen blev som planerat, jag åt ute med Mamma & Pappa, det blev inte vapiano utan en restaurang ganska nära deras hotell då de var trötta efter bussresan. På resan hem fick jag vänta i ca 40 min på en buss bland massa fulla småbarn, inte roligt alls :/ Men jag kom hem helskinnad och mätt :)

Lördagen började med att pappa ringde och berättade att mamma blivit sjuk så hon inte kunde lämna hotellrummet :/ Jag åkte och handlade och drog sedan in mot stan för att luncha med pappa, inhandla en ny dator ( eftersom min gamla valt att crasha totalt ) och agera stand-in för mamma.  Vi hade en trevlig eftermiddag med konsert och kvalitetstid. (Jag kan garantera att jag var yngsta människan på hela Cirkus då alla andra rådiggade Björn Skifs och inte en människa var yngre än 40.)
På kvällen åkte jag ut till Hannah i Sköndal där det blev vin-drick och sedan utgång. Vi började på söder, fortsatte till Stureplan och slutade som vanligt på McD.

Söndagens uppvaknande blev turbulent då jag badade i svett för att sedan börja kaskadspy. Fick ringa H & M och be dem komma och hämta mig genast. Eftersom det var spysjuka jag hade så vågade de inte komma och hämta mig så de ringde efter taxi och betalade den så jag kunde komma hem. ( Tack, ni är världsbäst !)
Sen har jag legat här, sovit och kollat på film. Slutade dock spy på söndagförmiddagen men har varit helt utslagen tills idag. Sov i över 10 timmar inatt och vaknade utvilad och mycket piggare !
Har karantän tills imorgon eftermiddag vilket betyder att jag får klara mig utan godnattkramar & pussar tills imorgon.

Nu ska jag fortsätta kolla på Gudfadern som jag började på igårkväll.
2010-04-16 ? 09:56:16

Fredag och internetstrul.

Om ni tycker att jag är ineffektiv på bloggen så beror det på internetstrul.
Kan bara kort sammanfatta min kommande helg, Idag: städa, fixa naglarna och käka på Vapiano med mam & pap. Imorgon : Sööööder med underbara Hannah. Söndag: Bakismiddag hos mig med bingolotto :)
2010-04-14 ? 21:28:54

Onsdagseftermiddag i solen :)

Efter en varm promenad från dagis med ett stopp på macken för glassköp så tog vi en frukt i trädgården och väntade på morfar C. Barnen bönade och bad om att få vara ute och leka, och hey, jag tänkte inte stoppa dem.
Jag gick in och tog en kopp kaffe i fotöljen i vardagsrummet och underhöll mig själv genom att titta på tjejernas lek genom de enorma fönsterna.
Morfar C:s besök blev inte långvarigt och tjejerna övergick ganska snabbt till att leka Madicken. I var Madicken, J var Elisabet och jag fick vara Alva. Jag slog mig ner i en stol i solen och fick order om att passa dockan medans de bakade tårtor till Madickens kalas.


3 av de fina tårtorna :)


Molly var med på kalaset

När kalaset var över så gick vi in för att äta middag, makaroner och falukorv stod på menyn, J:s favvomat ( Efter köttbullar och potatis på Sturehof ?! ).
Precis när vi ätit klart kom Hannah & H, H hade intervjuat Hannah så hon hängde med hem till Djursholm efteråt :) Jag och Hannah tog en promenad i kvällssolen innan det var dags för henne att ta bussen hem till Söder igen. Vi hann dock spika helgens bus och det ser jag fram emot !

Nu blir det sängen, för jag har heldag med tjejerna imorgon :)
God Natt !
2010-04-14 ? 12:52:31

Smell you later

vaknade först vid 07.10 av att Molly stökade runt, klappade lite förstrött på sängen och lät henne hoppa upp och lägga sig. ( Jag har dålig karaktär, jag vet ! ) Nästa gång vaknade jag vid 10 och badade i vad jag trodde var svett, men nej, det visade sig att Molly tyckte det var dags för mig att stiga upp så hon hade bestämt börjat tvätta mig.
Mysigt tänkte jag och hasade mig ur sängen med enda tanken : undra vem faan av oss det är som luktar soptipp och behöver tvättas.
Gjorde min frukost bestående av kaffe, yougurt och musli och gick ut och satte mig i solen med en bra bok. Där har jag suttit tills nu då det är dags att springa en runda, sedan äta lunch och hämta tjejerna. Tydligen är det besök hos Mormor K och Morfar C som står på eftermiddagsschemat.

Nu ? Djursholm runt, svetten ska rinna.
2010-04-13 ? 22:41:49

Sommaren i city och ett litet helvete.

Tog 2 bilder när jag och Hannah var i kungsan och fikade igår :)



Vi satt och solade med Cafe Opera som utsikt :)



Underbara, vackra Stockholm :) (Kan någon berätta vad stayn förställer för kung ?)

Idag tillbringade jag 2 timmar ute i solen, i bikiniöverdel och kofta. Så jäkla härligt att sommaren är på väg ! Vid halv 2 gav jag mig ut och sprang för att sedan käka en lätt lunch i solen. Hade megaångest när jag tog med mig tallriken in för att göra något så tråkigt som att dammsuga, men är man anställd så är man.
Tjejerna kom hem vid halv 5 och vi somnade nästan direkt i soffan allihopa, I somnade ihopkrupen i ett hörn, J somnade på min rumpa och jag somnade med fjärrkontrollen i pannan. (?!)
Jag lät tjejerna sova en stund med vetskapen om att jag bara skulle ha dem till halv 7 så det var inte jag som behövde lägga 2 pigga tjejer. Meeeeen, tji fick jag när M ringde vid 6 och bad mig ha tjejerna till 8 så det var bara bita i det sura äpplet och väcka prinsessorna och sätta igång och laga middag.
Vid strax innan 8 kom M hem för att berätta att han skulle åka iväg en stund till och bad mig lägga tjejerna. Där började helvetet, när M tog över vid ca 20.45 var jag så trött på att vara barnflicka att jag kastade mig på cykeln och åkte ner till Coop och köpte en balja glass.
Det är vad jag gjort sedan dess, baljat i mig glass, och tyckt synd om mig själv. Ser fram emot att vakna imorgon och gå ut i solen för att sedan ta en springtur för att riktigt plåga mig själv, springa tills det gör ont i halsen och slippa tänka på att man förmodligen är världens sämsta barnflicka emellanåt.

Over and out !
2010-04-13 ? 16:23:32

nytt i garderoben.

Här kommer bilder på skorna jag köpte på Belle Shoes i Uppsala :)


Mörkbruna vardagsstövlar :)


Svarta stövlar till fest :)
2010-04-12 ? 13:32:24

För vi har solen i ögonen


Solstolarna har kommit fram runt poolen :)


Gungorna och sandlådan har kommit fram ur snötäcket :)


Jag njuter till fullo av den underbara solen och den stora trädgården där jag kommer spendera all min lediga tid framöver.
2010-04-12 ? 11:54:44

frukost i solen :)

idag bar jag ut min tallrik med yoghurt och musli och min kopp kaffe ut på baksidan i solen. Helt underbart då baksidan ligger i stort sätt i lä :) Där satt jag, läste tidning och njöt av vädret, inte ens tanken på att jag har en hel tvättstuga med tvätt kunde rubba min underbara frukost.
Nu ska jag ta tag i tvätten och strykningen och sen ska jag ge mig ut och springa en runda i det fina vårvädret !
2010-04-11 ? 20:44:08

sommarfeelings.

Idag när jag hade sprungit, städat och höll på att tvätta så hörde jag förtjusta skratt utifrån. Jag kollade ut och hittade två tjejer, helt lyriska, utan jackor som sprang runt i trädgården som galningar. Skrattade högt åt dem och vände mig bort för att de inte skulle se mig. Höll på att kissa på mig när en av dem helt plötsligt slår armarna runt mina ben och frågar : Nanna, vad skrattar du åt ?
( Nanna & Ninni är andra former av mamma )
Jag förklarar snabbt att jag skrattade åt Molly och försäkrade I om att det verkligen inte var åt dem jag skrattade. Blev avbruten i min förklaring av H som höll på att plocka fram utemöblerna, solstolarna och relaxstolarna runt poolen. Tackade Gud en snabbis och hojtade sedan till H : Jag hjälper dig ! Tog I i handen och drog med henne ut mot trädgården, lycklig över att få henne på andra tankar.
När möblerna var ute och min flytande middag intagen och J för fetielfte gången berättat för mig att de FÅR vara ute utan jacka idag så klappade jag henne på kinden och gick innåt. Bytte snabbt om och slängde på mig ett par av mina nya skor och satte mig på bussen mot Mörby för att handla lite mat, schampoo, balsam och bingolott. När jag var klar och kommit hem sjönk jag ner i soffan i 2 sekunder innan jag satte igång med strykning och matlagning. Nu sitter jag här : hälften av tvätten är struken, maten är uppäten och jag har nästan satt i mig en hel flaska fanta idag. Vafan hände med mitt nyttiga liv utan socker & fet mat ?! JAG.HAR.DÅLIG.KARAKTÄR !
2010-04-11 ? 17:14:01

Shopping utanför tullarna

På grund av dålig uppkoppling de senaste dagarna har jag inte haft möjlighet att blogga. Men nu kommer en resumé av tiden som gått och min mysiga helg :)
Fredagen började med städ, (närmare bestämt storstäd eftersom en viss madam har bestämt sig för att fälla på heltid nu), efter städet så duschade jag, packade och gjorde mig iordning för att spendera natten hos Carro i Uppsala.
Hamnade i röda spärren hela vägen, missade bussen och fick vänta på nästa (10 min), missade tunnelbanan och fick vänta på nästa (7min) och missade pendeln och fick vänta en kvart. Dock så var jag i tid till upptåget och var i tid på Uppsala station där Carro mötte mig :) Vi gick hem till henne och spenderade kvällen med att äta tacos med hennes pappa + sambo och att dricka vin.
Efter några glas så slog vi oss ner i soffan för att kolla på Ebba The Movie, och det gjorde vi med, hela 2 ggr innan jag somnade som en stock :)


Carro är mer än laddad :)


Ebba The Movie & rödvin :)

Vaknade på lördagen av att Carros syster Anna ringde och ville fika. Vi åt frukost, fixade oss och snackade lite. Väl inne i stan skulle Carro till jobbet och jag och Anna satte oss på ett cafe och snackade i en timme. Vi skildes åt för att hon skulle jobba och jag skulle åka hem, hann dock bara en bit mot stationen innan Anna ringde och berättade att hon inte behövde jobba.
Glada i hågen så tog vi en shoppingtur på stan ( jag köpte 2 par skor, bild kommer upp senare ) och långlunch med tjejsnack. Var hemma på Djursholm vid ca klockan 6 och hann knappt innanför dörren innan M frågade mig om jag kunde ta tjejerna för att han skulle iväg. Det kunde jag så det blev en lugn kväll framför tv:n och tidig sänggång !

Idag har jag sprungit en runda, städat, tvättat, handlat mat, och ska snart stryka. Ikväll blir det finmat, vin och bingolotto :)
2010-04-08 ? 10:02:11

värker muskler av stål ?

Försov mig idag, vaknade en kvart innan det var dags att ha tjejerna. Fick så bråttom att jag gick med tjejerna till dagis i pyjamaströja som det stod swedish bikemeet på, leggings, gummistövlar och solbrillor. Kan ju berätta att jag fick en del konstiga blickar av de andra mammorna på dagis. hahah !
I var så ledsen när jag gick från dagis idag att det gjorde ont i hjärtat, hade helst velat ta med tjejerna hem igen. Men som vanligt så gick det över ganska snabbt så jag kunde ta molly och vagnen och bege mig hemåt igen för att göra mig iordning för att åka mot bussen. Ska nämligen träffa Hanna som är på besök, vi ska göra stan :)
Senare eller ikväll kommer en video från igår när vi var ute och lekte i det fina vädret !
2010-04-07 ? 22:48:03

en sen kväll på söder :)

Efter att ha haft tjejerna i några timmar som innefattade hämtning på dagis, mellanmål och utevistelse så drog jag till slussen för att träffa Hannah & Hanna.
Där stod jag i en kvart och insöp den härliga stämningen, mixen av människor och vårvädret och tänkte : bättre än så här går nog inte få det ! Är lika kär i söder som jag är i djursholm :)

När H & H kommit blev det en virrig tur på söder med ett febrilt letande efter ett middagshak som slutade med att vi använde en app på iphonen som kunde tipsa oss om en bra budgetrestaurang. När vi kom fram till den så beslutade vi oss för att ta pizzastället bredvid, där stillade vi vår hunger och snackade tjejsnack. Efter några timmar på söder så begav sig Hannah hemåt sköndal och jag och hanna mot danderyd. Här sitter jag nu, trött som ett djur och med vetskapen om att jag har tjejerna hela dagen imorgon.
God natt !
2010-04-07 ? 10:47:23

tillbaks i 08land :)

Efter att ha stigit av bussen, ätit middag med hannah och satt mig på tunnelbanan så ringde H och frågade om inte jag ville ha skjuts från Mörby, klart jag ville det !
I bilen väntade två superglada tjejer som hade längtat efter Jossan en hel vecka :)

När jag kom hem så slog jag mig ner i soffan i 2 sekunder innan tvättstugan kallade på mig, full av tvätt, samtidigt som 2 superenergiska tjejer frågade om de inte fick vara med mig.  Jag slog ihop mina två sysslor och helt plötsligt var vi 3 som hjälptes åt att tvätta.
Tjejerna och jag tvättade och myste tills det var dags för dem att gå och lägga sig. Det var högljuda protester från deras sida med böner om att få stanna uppe längre, men barnflickan vann och tjejerna var i säng vid 8 :)

Idag ska jag tvätta och hämta tjejerna från dagis och sen ska vi mysa heeela kvällen :)
2010-04-02 ? 22:12:36

bloggpaus i småland.

har varit ineffektiv här på bloggen under mitt besök i småland. På tisdag blir det ändring på det då jag kommer tillbaks hem til djursholm :)
Ikväll har jag för andra kvällen i rad avnjutit en underbar kvällsmat hos familjen Holmström, igår en 2rätters och idag en 3 rätters :) Imorgon blir det Halmstad med kusin stina och sedan leta påskägg med Annie.
Nu ? Min kära man, fredrik nord för terapisamtal !