2010-05-31 ? 18:48:54

ilska, poolparty och överraskning.

Var på lidl och handlade, gick runt och handlade mat samtidigt som jag grät hejdlöst. Jag skämdes så jag höll på att dö, men vad skulle jag göra, det är som om min tårkanal har fastnat på on-läge.
Väl hemma drack jag saft ur min nya tillbringare som jag köpte på ikea i lördags och helt plötsligt kom H och frågade om jag hade glömt tjejerna. Ja, det hade jag... Sprang till dagis för att hämta två trötta tjejer som skulle cykla hem.
Behöver jag berätta att det gick åt helvete ? Lilla J skrek hela vägen hem och mitt tålamod var lägre än mitt mående, det vill säga : jag skrek minst lika mycket tillbaka..
Väl hemma fick jag dåligt samvete och lät tjejerna ha poolparty till tonerna av Beyoncé, de piggade upp mig och fick mig att visa några sköna moves :)
Jag led av så dåligt samvete att jag plockade upp båda två i min famn, pussade och kramade dem och berättade för dem att jag älskar dem och att jag är arg för att jag är ledsen. I svarade:
- Vi vet, mamma sa du saknar din kompis som rest till himmelen.

Ja, så är det ju. Att min vecka är hemsk rår ju inte dem för. Jag borde ta och skärpa mig, inte vara så ledsen, arg eller ha så kort stubin. Jag borde var den snälla och glada barnflicka jag brukar vara.

När H kom hem vid 18 så berättade hon att hon, jag & barnen ska åka till Strömsholm på fredag, på hästtävlingar. Jag undrar vem av mig och barnen som blev lyckligast ? haha !




-Vi trotsar ilskan och piggar upp med ett poolparty !
2010-05-31 ? 12:25:54

R.i.p

Grattis min älskade vän. Idag hade du fyllt 20 år, du hade fyllt systemet och varit överlycklig. Hade du varit här så lovar jag att jag hade varit den första att både gratta dig och följa med dig till systemet. Hade du varit här så hade jag köpt en fin present till dig, kanske pippitallrikar i plast som matchar pippiglasen du fick av mig i julklapp ? Du hade skakat på huvudet och skrattat, talat om för mig hur sjuk du tyckte att jag var.
Om du fortfarande varit här hade kanske mitt hjärta varit helt, jag kanske hade sluppit sitta här och gråta, jag hade kunnat ringa dig och snacka om vad det var som var fel. Åh, om du skulle varit här och överlevt den där olyckan, då hade jag talat om för dig hur mycket jag verkligen tycker om dig och hur bra vän du var. Jag hade ringt dig, alldeles för sent och du skulle kommit och hämtat mig så vi kunde åka till klevshult och testa hastigheten. Vi hade lyssnat på vår låt och du hade sagt till mig att sluta sjunga innan jag spräckte dina trumhinnor. Vi hade köpt en kaffe, en redbull och tagit en cigg i den kalla natten. När vi sedan svängde upp på min gata så skulle du sänka musiken för att du vet att både min kusin och pappa blir galna när du kommer med musiken dunkandes mitt i natten. Kanske hade vi bestämt oss att åka hem till dig, dricka öl och snacka hela natten.

Jag vet inte vad jag ska skriva för att beskriva mina känslor, jag saknar dig så mycket och även fast tiden läker såren så kommer de aldrig försvinna. Förlåt mig för att jag gråter och saknar dig som en galning, beter mig som en mentalsjuk person som varken kan äta, sova eller dricka. Jag vet att du hade blivit arg på mig och sagt till mig att sluta lipa och vara glad istället.


2010-05-30 ? 22:13:51

tårflod

en helg som började så bra och slutade i katastrof. Det var längesen jag varit såhär ledsen. Orkar faktiskt inte skriva om det just nu, kanske kan skriva en kort resumé av helgen imorgon ?

Nu ? Ta en tablett och försöka sova.
2010-05-28 ? 12:27:32

Ett litet tips !

Investera i ett par schyssta acne-jeans, det gjorde jag och jag kan lugnt säga att jag bor i mina. Använder bara 2 par jeans just nu, båda från Acne, har modellerna Hep och Hex.
Hep är låga i midjan och tajta i benen medans Hex är högre i midjan och raka i benen, båda är mörkblå, tror tillochmed att båda är i tvätten "raw".
Kan lägga ut bild på dem senare :)
2010-05-27 ? 21:57:47

mitt första lamm !

Denna dag har varit en konstig dag.. Gick i pyjamasen till klockan 15 för att sedan ta på mig träningskläder och ge mig ut och springa. När jag kom hem igen var det som om det brann i röven på mig. Jag tvättade, städade, diskade, vek tvätt, bytte lakan, bar flyttkartonger och rensade ur mitt kök. Sprang runt som en galning och gjorde 352 saker samtidigt !

Vid halv 8 kom M & farmor S hem och då ropade de på mig och ville att jag skulle komma upp och prata. Farmor S och jag trivs bra ihop så jag blev bjuden på middag av M, det blev lammstek och bönsallad med hummus och någon annan dressing, MUMS ! M är nog den bästa kock jag vet, hans mat är fenomenal !

Efter middagen la jag in en tvätt, fyllde upp jacuzzin och hoppade i med en bra bok, ett glas vin och ipoden. Nu sitter jag här, nybadad och fräsch och ska snart gå och lägga mig i min nybäddade säng :)
2010-05-27 ? 18:32:09

hiss & diss



Dagen hiss går till det bästa medlet på marknaden, det tar bort allt från kalkavlagringar till fett, den tar tillochmed bort färgfläckar !






Dagens diss går till detta schampoo, det är billigt och luktar gott, men gud va tovigt hår jag får av det !

2010-05-25 ? 11:40:07

bildregn :)



Picknick med prinsessorna



Tog en massa fina bilder på tjejerna, men eftersom jag vill hålla dem anonyma så är detta den enda bild ni får se.



Molly är dock inte anonym, hon är bara gullig :D



Tripp till skansen med min mamma & pappa och självklart tjejerna :)







Morgonkaffe i solen, vi har haft sjukt varmt här i Stockholm den senaste tiden :)



Utsikten från uteserveringen på mitt och hannahs nya favorithak på söder :)
2010-05-25 ? 10:12:09

en liten bild :)

sitter här, dricker mitt morgonkaffe och har delat en macka med Molly. Lät henne hoppa upp i soffan för en gångs skull, då lägger hon sig såhär:



Jag sitter i skräddarställning och hon har lagt tassarna på mitt ena ben och vilar huvudet mot mitt knä :) Min älskling <3
2010-05-24 ? 13:53:26

ytterligare en helg som ensamstående.

Har varit inaktiv på bloggen i helgen eftersom jag haft tjejerna även denna helg. Kan göra en resumé av helgen som varit fylld av aktiviteter.

Fredag : Lämnade tjejerna på dagis och åkte sedan hem och la mig vid poolen en stund innan det var dags att bege sig mot rådmansgatan. Där mötte jag upp Hannah och hon hängde med mig när jag fixade mina naglar, vi han även med en underbar lunch i solen på vårt nya stammishak på söder, en liten grekisk taverna. Hemma i fin-förorten igen så la vi oss på varsin solstol och lapade sol innan tjejerna kom hem vid 17. Vi tog på oss lite kläder och begav oss mot videobutiken för att sedan åka och handla middag. Denna kväll bjöd jag hannah & tjejerna på pasta med krämig räk- och morotssås.
När tjejerna lagt sig så satte jag och hannah oss ute på terassen och drack vin, åt godis och pratade till sent inpå natten.

Lördagen : Vaknade och åt frukost, packade ihop våra saker och begav oss mot barracuda för lite sol & bad. Dock blev besöket inte långvarigt utan vi begav oss hemmåt poolen igen. Vid 12 satte jag tjejerna i badet, tog fram finklänningar och hjälpte dem att bli fina inför kalaset de skulle på. Hannah lagade panerad fisk och pasta till lunch, underbart ! Vid halv 2 hämtade jag upp morfar C och kusinen I och körde mot stocksund där kalaset skulle äga rum. Hann knappt hem till Djursholm igen innan det var dags att sätta sig i bilen och åka och hämta tjejerna och I igen. Dags för cirkus !
Efter en fullspäckad dag så var det två trötta tjejer som med stor möda åt middag i form av potatisgratäng, kött och sallad. Återigen satte jag och hannah oss på terassen och drack vin och pratade till sent :)

Söndagen : Tjejerna lekte med en kompis på förmiddagen och vi åt sallad till lunch. Det var dåligt väder så eftermiddagen tillbringades inne så när som på en runda till affären för att handla.
Vid halv 6 kom barnens farmor och hälsade på och kom med den brillijanta idén att vi skulle äta middag ihop. Sagt och gjort, vi hade en trevlig middag och åkte sedan till barnens gammelfarmor och sa hej.
Behöver jag säga att jag var trött ? Barnen somnade direkt och jag somnade vid halv 10 när H & M kom hem.

Idag har jag legat ute i solen och nu ska jag bege mig mot Sköndal för lite umgänge. Jobbar knappt något denna veckan pga visningaroch annat så det blir mycket tid hos hannah :)
2010-05-20 ? 21:57:26

fröken vardag.

Ännu en dag på dagiset, i värmen. Hela denna veckan har det varit ca 25-30 grader, med andra ord ganska varmt !
Men dagen gick fort och nästintill smärtfritt ( förutom en displyt angående uppfostran ) och jag kan säga att det var ganska skönt att veta att det är fredag imorgon och jag äääääntligen ska få egen tid och åka till stan för att fixa mina naglar. Ska även försöka klämma in en fika med Hannah på stan innan tjejerna kommer hem.

När jag kom hem idag så hoppade jag i bikinin och la mig vid poolen en stund och läste för att njuta av lugnet. Senare blev det en springrunda med Molly och nu sitter jag här, ska snart stryka den sista skjortan för veckan ( som jag förövrigt skjutit upp sedan i måndags ). Kan försöka lova att skriva ett inlägg imorgon kväll och försöka hitta sladden till min mobil så jag kan lägga in lite bilder :)

God Natt, sov gott :)
2010-05-19 ? 21:01:20

stressig vecka.

Anledningen till att jag inte bloggat denna veckan är : ( Lägger upp mitt schema )

Måndag : Skulle varit min lediga dag men fick hoppa in och jobba extra på dagiset 9-16
Tisdag : Ridning morgon med H, städning hela dagen, ha tjejerna mellan 17-19 och sedan städ & strykning till 23
Onsdag : Dagis 9-16, ha tjejerna 16.30-19, stryka, tvätta
Torsdag : Dagis mellan 9-16
Fredag : Ha tjejerna från 05.30, ärende i stan 12, städa, hämta tjejerna + ha kväll & natt
Lördag : Ha tjejerna hela dagen, skjutsa till kalas, hämta på kalas, gå på cirkus och ha kväll/natt
Söndag : Ha tjejerna hela dagen, eventuellt skjutsa dem till en kompis för 2 h lek.

Mellan detta ska jag ha Molly, hinna hålla ordning i mitt place, packa inför flytten, duscha & sova !
2010-05-16 ? 22:11:48

ensamstående igen.

har varit ensamstående 2barns mamma sedan i torsdags, därav ingen uppdatering. Imorgon kommer uppdatering med bilder och annat skoj :)
2010-05-12 ? 17:19:57

jobba jobba jooooobba :D

Imorgon börjar jag ha tjejerna på heltid, dvs torsdag - söndag helt själv. Dock kommer mina föräldrar upp imorgon eftermiddag så vi får lite sällskap här i huset :)
Hoppar upp & ner av lycka just nu, pratade precis med M.e och hon berättade att jag ska jobba onsdag & torsdag nästa vecka mellan 9 & 16 :)
Ska bli så kul, älskar att jag älskar mina jobb, både som barnflicka och som dagisfröken :)
2010-05-12 ? 16:33:08

trött på hantverkare och konstiga bedömningar.

Hade tjejerna idag på morgonen, en lugn morgon utan konstigheter. När jag kom hem från dagis så vilade jag en stund och gick sedan upp för middag, iordningplock och annat småfix. Blir så rastlös av att vara här hemma nu när det är fullt med hantverkare som spikar, slipar, målar och allmänt håller låda.
Vid 15 hade jag tid hos doktorn för att få svar på proverna de tog på mig förra veckan, sagt och gjort, jag var där strax innan utsatt tid. Betalade 200 kr och satt och väntade i 15 minuter innan jag fick komma in.
Väl inne fick jag veta att jag hade väldigt lågt blodtryck, men i övrigt var nästan alla värden bra. Han ville skriva ut blodtryckshöjande men det kunde han inte med tanke på min familjs sjukdomshistoria. Han sa till mig att träna så mycket jag bara kan för att få upp blodtrycket, vägde mig och konstaterade sedan att jag inte borde träna då jag har ett väldigt lågt bmi.
Jävligt luddigt svar fick jag iallafall : Vi hörs om en månad. Jag vet inte vad jag ska göra just nu.

Nu är jag sur, jag har lagt ut 400 spänn på att få veta att jag ska träna superhårt samtidigt som jag inte ska träna alls.  Molly kunde fan hjälpt mig bättre och gratis samtidigt.
2010-05-11 ? 14:42:02

Tillbaks efter en internetlös helg.

har besökt småland fredag-måndag och inte haft något internet. Där blev det, öl & pizza på knorren, barndop, superfest, pinsam fylla, familjemiddag, gos, fika och kära återseenden.
Satte mig på bussen mot Stockholm vid 15 igår efter ett tandläkarbesök i värnamo och kände hur hela kroppen saknade storstaden. Vid 20 var jag framme och stod utanför cityterminalen en stund och andades in luften innan jag tog det långa benet före och sprang till tunnelbanan. Vid 21 var jag hemma och stupade i säng ganska omgående.

Idag vaknade jag av byggarbetare (byggarbetskaos) och en skällande molly. Varken jag eller hunden var nog förberedda på kaoset utanför min dörr. Efter en snabb dusch och en snabbrunda med Molly begav jag mig till Mörby för att lämna mina chaps hos skomakaren som ska sy om dem så jag kan använda dem nästa vecka när jag ska rida med H. När jag ändå var i shoppingsvängen så köpte jag varsin present åt tjejerna, bara för att de är så söta :)

Nu ska jag ut och springa och sen i eftermiddag ska jag ha tjejerna, blir dock tidig sänggång för imorgon har jag lämning och på torsdag börjar jag ha tjejerna på heltid.
2010-05-06 ? 21:54:01

kaskadblod och konstigheter.

Vaknade idag och gick yrvaket upp till tjejerna, hade inte borstat varken tänder eller hår och I utbrast förvånat : nanna, va du ser ut. har du inte sovit hemma ?
Förklarade för tjejerna att jag skulle borsta tänderna när jag druckit mitt kaffe och håret fick bli oborstat eftersom jag inte kunde hitta min hårborste.
Ett lurigt flin spred sig i J:s ansikte och jag frågade försiktigt : Det är ingen av er tjejer som sett min hårborste ? Nää, det var ingen som hade.. Lite senare frågade jag J om hon möjligtvis hade sett min hårborste. Då svarade hon snabbt: jag tror det är hustomten !
( Har skrämt barnen och sagt att de måste äta upp sin mat, vara snälla och lyda för annars kanske hustomten kommer och tar dom )
Efter en stund dividering om vart hustomten kan ha lagt min borste och vem som hjälpt honom att gömma den så kom det fram att jag kanske skulle kolla bland tant-grejerna. Gick snabbt ner och kollade min troslåda och hör och häpna, där låg min hårborste !


Kan det här vara det farliga hustrollet kanske ?

Dagen gick snabbt efter jag lämnat tjejerna, städat och lunchat med hannah. Tjejerna hade bett mig hämta dem sent från dagis idag så jag hämtade inte dem förrens halv 4 och då hade vi mysig picknick vid lekplatsen :) Väl hemma igen var tjejerna griniga så ett tag låg jag med I framför mig och J på mig och försökte få dem att vila. Det gick bra och vi klarade kvällen med hjälp av Mamma mia skivan och mys nere hos mig. Tjejerna somande ganska snabbt och jag fixade lite och moppade golven uppe. Avbryts av ett illvrål och skrik på nanna. J hade fåt fontän-näsblod och det bara sprutade. Jag fick panik och svimmade i någon sekund men klarade ändå situationen och efter en stund somnade lillan om :)
2010-05-05 ? 11:41:46

BLOD, VARSÅGOD !

Saved by the bell idag igen, klockan ringde halv 8. Mitt försök att vända mitt dygn till tidiga kvällar och tidiga morgornar håller på att lyckas. Igår däckade jag innan 11.
När jag vaknat idag så hoppade jag i mysbyxorna och pippi-tröjan och cyklade ner mot vårdcentralen for some bloodspilling. Väl där var jag tvungen att sitta stilla i 15 minuter innan de kunde ta prover på mig, enligt sköterskan (som förövrigt var dundertrevlig) så "var det för att uppnå de rätta provsvaren". Kan ju dock säga att jag inte bjöd på ett solskensleende med tanke på att klockan var kvart över 8 och jag inte ätit något sedan 18 kvällen innan. Måste vara något fel på mig eftersom vissa dagar kan gå utan att jag äter något förrens klockan 15 och då inte för att jag är hungrig utan för att jag är skakis och dagar som denna är jag vrålhungrig när jag vet att jag inte FÅR äta.

Vid strax innan 9 var jag hemma igen, satte i mig lite naturgodis och däckade i soffan. Blev väckt av H vid 20 över 10 och hon påminde mig om att jag skulle åka till affären. Jag flög upp ur soffan och gick mekaniskt ut till bilen, styrde kosan mot Lidl och hade faktiskt vaknat till när jag stannade på parkeringsplatsen. Ska man vara ärlig så var jag tvungen att vakna för en jävla idiot i en sportbil höll på att krocka med mig och monsterbilen. Han snodde min parkeringsplats den jäkeln. När han stannat sin bil klev han snabbt och glatt ur sin lilla jaguar och gjorde tummen upp åt mig. Jag behöver nog inte säga vad jag gjorde mot honom..
Nu sitter jag och dricker dagens första kopp kaffe och ska snart hoppa in i duschen. Men för att detta inte ska bli en tråkig blogg utan bilder så får ni en bild på stackars blodtömda mig.

2010-05-04 ? 21:07:22

första dagen på nya jobbet :)

idag var det rise and shine klockan halv 8, en snabb macka åkte ner samtidigt som jag klädde på mig och smetadepå mascara. Klockan 5 över 8 begav jag mig till bussen och klockan 8.50 var jag framme på dagiset :)
Fick först hjälpa I.d, som är den enda svenska på stället, att ta hand om de största barnen. Vi hade sångsamlig med sånger om de olika bokstäverna ( allt var på engelska ) och jag fick bekanta mig med barnen :)
Efter en stund gick jag ut och hjälpte M.e och C.a med de minsta barnen. Dagen gick superfort och helt plötsligt var klockan 1 och det var dags att ta en kopp kaffe och sen bege sig hemmåt. Kan erkänna att jag svävade på moln mot bussen, så fina lovord som jag fick höra från personalen var längesen jag hörde. De var supernöjda med mig, min insats och min hantering av barnen. Jag fick 2 nya tider i maj som jag ska jobba heldag på :)

När jag kom hem så bytte jag om, chillade lite och begav mig sedan till vårdcentralen. För alla er som inte varit på vårdcentralen/husläkarnmottagningen i djursholm så ska jag berätta för er att jag varit där 2 gånger och inte en enda gång lyckas de hitta min inbokade tid i registret, inte heller lyckas jag sänka medelåldern nämnvärt eftersom det alltid har varit jag och sen inte en enda kotte under 85.  De är dock snabba och trevliga ( & DYRA ! ) och det är ju det viktigaste !
Imorgon ska jag tillbaks klockan 8 på fastande mage för att ta såkallade avancerade blodprover. De ska kolla sköldkörtel, röda och vita blodkroppar, blodsocker m.m.

Vid halv 6 började jag ha tjejerna, vi åt kvällsmat och läste böcker innan det var dags för att sova, de la sig i sina sängar klockan halv 8 och när jag kom ut ur tvättstugan ( ca 20.40) hade de somnat :)
Nu är jag i stryklandet och kommer vara tills jag somnar.
2010-05-03 ? 22:50:42

lyckodag eller vad ?

Började dagen tidigt, åt lite halv frukost och begav mig mot Sätra Äng för jobbintervju. Väl framme i sätra hade jag ingen aning om vart stället låg och tjejen jag skulle träffa svarade inte på telefonen, men smålänning och talförd som jag är så frågade jag en mamma som hoppat av samtidigt som jag och hon visade mig snällt vägen :)
Väl framme så gick tiden superfort, jag visade mina papper, hon visade verksamheten och berättade om den. Jag blev stum, så härlig personal och otroligt söta och glada barn. Alla pratade flytande engelska så jag kännde mig en smula obekväm med min knaggliga engelska. ( Som jag förövrigt trodde var flytande och superbra, men skenet kan bedra )
Jag hjälpte till att mata och lägga de minsta innan det var dags att ta bussen hem med fina lovord från M.e, tjejen som är chef. Hon lovade att höra av sig när de behövde personal, sa att hon sparat mitt nummer och tackade mig för att jag kommit.
När jag satt och väntade på bussen dök en tysk tjej som jobbar på dagiset upp och vi pratade och skojjade hela resan till Mörby. Hon sa att alla tyckt att jag var supertrevlig och att hon förstod om jag var nervös inför att prata då alla är superbra på engelska.

När jag kom hem till Djursholm så lagade jag lite middag, ringde folktandvården i värnamo och lyckades få en tid på måndag innan jag åker tillbaks till stockholm. Ringde även vårdcentralen här i Djursholm och fick telefonnummer till "min" husläkare.
Vid strax innan 3 bagav jag mig in mot stan för att möta hannah, vi gick och lämnade tillbaks mina söndriga jeans och sedan satte vi oss på Wayne´s. Mycket skratt och prat om helgen blev det :) Vid strax efter 4 ringde min telefon och jag tittar inte vem det är utan svarar bara, det var M.e som tackade för dagen och sa att de tyckt om mig supermycket och undrade om jag kunde börja jobba redan imorgon. Klart som korvspad att jag kunde det :D Så imorgon jobbar jag på dagis mellan 9-13 och har tjejerna från 17.30 och framåt :)
Efter det lyckade samtalet så tog jag och hannah tunnelbanan till odenplan och gick till sveavägen och hämtade mina Acne jeans som jag vunnit på auktion på tradera.
När jag kom hem så provade jag jeansen och de sitter PERFEKT :D

Eftersom jag haft en dag full med positiva saker så har jag svårt att tro att morgondagen kommer bli lika bra, men man kan alltid hoppas :) Nu ska jag sova i mitt lyckorus !
2010-05-03 ? 09:56:23

Resumé av helgen i bilder.


I Torsdags plockade jag & tjejerna blommor efter dagis. Tjejerna var lyriska och plockade hur mycket som helst medans Molly och jag låg ner och njöt av solen.
(Anledningen till varför jag inte plockade var för att tjejerna bestämt att vi skulle leka mamma, pappa & barn. Jag var katt, Molly var hund, I var mamma och J var storasyster. )

När det var dags för mellanmål och jag gick upp för att skära äpple, banan och hämta mariekex ropade I & J efter mig : Nanna, du behöver inte ta med dricka, det fixar vi !
När jag kom ut igen ( med en flaska vatten gömd bakom ryggen ) så möttes jag av detta:


J hoppade av lycka : Vi har gjort chokladmjölk till mellisen !

Jag lyckades få två smutsiga barn att släppa tanken på geggamojja till mellanmål när jag visade mariekexen. Men vatten skulle de minsann inte ha ! Nej, de skulle dricka sin chokladmjölk !
Barn är för härliga, det går inte en enda dag utan att jag skrattar så att det blir varmt i hjärtat :)

Fredagen blev inte riktigt som den skulle, mötet jag skulle på blev flyttat, så det blev ridning tillsammans med H istället :) Herregud säger jag bara, jag var så nervös och spänd. Jag skulle rida med två toppryttare, lilla jag, josefina från småland...
Det gick bra, trots ringrostigheten och jag blev tillbakabjuden för att rida fler gånger :)
På kvällen kom Carro, vi käkade och myste framför en film :)

Lördagen var inte så spännande, jag hade tjejerna till lunch, sen åkte Carro och jag planterade mig i soffan. hade sån träningsvärk att jag knappt kunde gå. Låg i soffan och tittade på gamla filmer hela kvällen och gick och la mig sent.

Söndagen skulle vara lugn, men ändrade planer då min älskade Carro ringde och behövde en vän. Jag slängde mig direkt på tåget till Uppsala och vi hade en mysig dag. Välbehövligt solande på bryggan, jordgubbar och lite shopping. Men framför allt, vänskap !


2010-05-02 ? 21:34:34

Tröttis

har en massa bilder och roliga händelser att berätta till bilderna men idag har jag ägnat mig åt att vara en bra vän och igår hade jag för ont för att göra något alls. Dvs uppdatering imorgon, innan eller efter mötet, för nu ska jag sova !