2010-07-07 ? 10:43:48

ny lista i brist på tid.

SENASTE...

 

Sms:et du fick: "Har febern gått ner idag ?"

Personen du träffade: Mami

Låten du hörde: Love you ´till the end- the pogues

Personen du pussade: Ville
Personen du ringde: Regionsjukhuset i helsingborg

TV-program du tittade på: En komedi med Jennifer Aniston igår på 3:an

 

 

ANTAL...


Gånger du varit kär: Riktigt kär.. 2 gånger, dödligt en av dem.
Gånger ditt hjärta brustit: allt för många
Hjärtan brustit på grund av dig: Inte så många med tanke på att jag har problem med att såra andra människor.

Gånger ditt namn varit med i tidningen: typ.. 2 gånger ?

 

 

ÖVRIGT...


Vad har du gjort idag: Ätit frukost och suttit här.
Var det kul: Nej
Hur tidigt stiger du upp: Jobbar jag så är det runt 6, om jag är ledig så är det runt 9
Vad ska du göra ikväll: BLI FRISK !

Är du seriös: Ibland, ganska ofta faktiskt
Vad är du allergisk mot: Paprika ?
Var har du ont: I huvudet pga febern
Använder du hårspray: När jag ska ut
Kan du stå på händer: Nej, men på fötterna !
Favorit serie: McLeod´s Döttrar

Dagens dryck: Kaffe med laktosfri mjölk, min eviga drog.

2010-07-02 ? 22:27:37

min bebis är sjuk :(

Är världens sämsta bloggerska, jag vet, men just nu har det varit kaotiskt ! Har jobbat/sovit/ätit och knappt hunnit med att andas.
Dock ska jag berätta om min hemska upplevelse inatt, så lite har jag att berätta.
Igår jobbade jag 11.30-16, gick ut med molly precis innan jag åkte och hon var superpigg och busig. När jag kommer hem från jobbet berättar mamma att molly rymt 2 gånger under tiden jag varit på jobbet och att hon även fastnat med en pinne i munnen, hon var superlåg och bara gick och hängde med huvudet. Tänkte inte så mycket mer på det utan tog ut henne i tron om att hon bara skämdes för att hon rymt.
Jag, mamma & pappa åkte sedan till ullared och Molly var ensam i ca 3 timmar. När vi kom tillbaks så var hon helt konstig, låg ner och vägrade äta/dricka, ville inte gå ut och ville inte ha godis. Jag ringde mia och vi kom överens om att jag skulle hälla upp fullt med mat och vatten och avvakta till morgondagen och kolla, hade hon inte ätit eller druckit då så skulle jag ringa vetrinären.
När jag kom hem från sista promenaden för kvällen tittade jag henne i munnen och såg att tandköttet inte var som det skulle men höll fast vid att vänta tills idag innan jag ringde. Pappa och mamma gick och la sig och jag satt uppe vid datorn en stund när jag plötsligt får en känsla av att jag måste titta till Molly. Hittar henne på golvet med slem rinnande ur munnen (trots att munnen var stängd), brännheta tassar och supervarm och torr nos. Började gråta och sprang in till mamma & pappa och väckte dem i panik. Där började ringadet efter en veterinär och efter nästan en timme så fick vi reda på att vi skulle åka akut till Helsingborg.
Vi lämnade Bredaryd vid 23.30 och var inte hemma igen förrens strax efter 5, däremellan var det väntan, röntgen och undersökning. Vi upptäckte en knöl under hennes haka som blödde (den var lika stor som min kupade hand) när vi kom fram. Molly fick stanna över natten och jag och pappa stupade i säng direkt när vi kom hem.

Idag väckte sjukhuset mig och sa att vi fick komma och hämta henne, så nu är hon hemma och ska äta antibiotika i en vecka och vara helt stilla. Pappa och jag avverkade 72 mil på ett dygn och oändlig tid i bilen och en jäkla massa pengar, men det var det värt ! Allt för min älskade vovve !Molly just nu, svullen alabama under hakan.