2010-11-26 ? 17:17:07

mys i mitt hus.

Jag och hundarna har fått 2 timmars sinnesro nu. Jag släckte ner hela min våning och tände massor med ljus, satte på journey på lagom volym och bara njöt. Hundarna har legat på sina respektive bäddar och sovit som stockar :) Nu ska jag försiktigt tända upp, ta ut hundarna och sedan komma på vad jag ska laga för mat ikväll :) Hörs senare !
2010-11-26 ? 16:39:57

The things I do : it´s all because of you.


Allt är är så fridfullt, samma skiva har gått på repeat 3 timmar. Musiken stillar hennes annars så flackande sinne samtidigt som hon dricker sin tredje kopp kaffe. Det enda som fattas är den glödande cigaretten som är ett så bra medel mot livets orättvisor. Men hon skippar den, hon har ju ändå lovat.

Mitt i en av låtarna så kommer tårarna, hon försöker inte hindra dem. Nej, för är det något hon lärt sig under sina dagar så är det att det hjälper att gråta. Hon vet att ångesten och paniken minskar om hon tillåter sig själv att gråta.

Medans tårarna rullar längst med hennes kinder så kommer känslan tillbaks, samma känsla som hon kände när hon fick veta att han inte skulle komma tillbaka. När hon var tvungen att inse att hon mist en del av sitt hjärta som hon aldrig kunde få tillbaks.

Genom känslan sitter hon där igen, beredd att hoppa för att äntligen få ett slut på allt.

2010-11-25 ? 22:45:31

Älska, älska inte.

Vintern har verkligen kommit till storstan, i 2 dagar har jag fått skotta mig fram till bilen/postlådan/ytterdörren. Dessa 2 dagar har jag även skrikit och sparkat på min bil 2 gånger. Varför undrar ni ? Hur kan någon skrika och sparka på bettan (finaste bilen i stan) ?

Jo, så här är det : Bettan har valt att strejka mot vintern i form av att frysa förardörren, detta gör mig lite smått sur. Igårkväll gick surheten över i förbannelse och jag, likt Schumacher, tryckte plattan i mattan mot Mekonomen.
10 minuter senare kom jag därifrån nästan 700 kronor fattigare med nya vindrutetorkare, en kupévärmare och en snöborste.
Idag vaknade jag och gick ut och skulle sätta igång motorvärmaren & kupévärmaren 1 h innan avfärd. Vad möts jag av då ?
JO, BILJ*VLEN HAR FRUSIT ALLA DÖRRAR UTOM ENA BAKDÖRREN.

Arg som ett bi hoppade jag in genom baksätet och pluggade i kupévärmaren och sedan ut och plugga in motorvärmaren.
1 h senare kan jag fortfarande inte öppna förardörren utan får, likt en tattare, hoppa in genom passargerardörren.
Behöver jag säga att jag längtar till våren ?
2010-11-25 ? 15:25:21

Shopping.

Jag och Petra var i Täbycentrum och handlade julklappar i förmiddags, hon upptäckte min nya kamera och då gick det såhär :

2010-11-25 ? 15:15:31

Sötisar :)

Denna veckan är familjen utomlands och jag är ensam hemma med 2 krabater. Nu tänker ni självklart på barnen, men nej, jag är ensam med dom här :

2010-11-12 ? 19:22:06

fredag i finorten.

..medans resterande 20 åringar här i stockholm är och förfestar för att sedan supa skallen i bitar så står jag hemma i finorten och steker pannkakor ( med 2 barn) och smuttar på ett glas vin ( nej, barnen dricker inte vin )...

Har jag blivit gammal eller är världen för ung för mig ?
2010-11-04 ? 22:44:13

förmodligen mitt knäppaste inlägg.

Har vabbat med I idag, hon har haft feber så vi har legat i soffan hela dagen, passar mig perfekt då jag är superförkyld och har ont i halsen. Till lunch önskade fröken tomatsoppa och eftersom hennes ord är min lag så satte jag henne i vagnen, satte på molly koppel, och gick ner till Coop.
Tomatsoppan smakade underbart och när vi lagt i lite mozzarellaost i också så blev det gudomligt, detta intogs dessutom i soffan framför tv:n med te som måltidsdryck.

Imorgon ska jag vara hemma med I igen eftersom hon har haft 39 graders feber hela kvällen så då blir det till att lämna J på dagis och sedan gå hem med I och lägga oss i soffan. Har henne till 3 och sen ska jag till läkaren vid 4 och på kvällen ska jag lämna av Hannahs saker som hon glömde i gamla huset och blir då bjuden på middag, det gillar jag ! God natt mina vänner !
2010-11-04 ? 11:04:07

fina minnen.

Några av de roligaste arbetsveckorna i mitt liv utspelade sig på High Chaparral sommaren 2009. Det var en sommar där allt verkade kunna hända, allt från sjuka efterfester till lekar på jobbet. Låter bilderna tala för sig själva så förstår ni nog :)

2010-11-04 ? 10:38:10

mitt första kollage.

Har skaffat ett program till datorn nu så jag kan göra fina kollage, detta var första försöket, vad tycks ?

Bilderna är från 2005-2006.

2010-11-03 ? 19:38:35

Min eftermiddag.

Efter en kall och försenad eftermiddag på ridskolan så begav vi oss hem och

drack te och åt mackor med skinka, brie och gurka :)

2010-11-03 ? 11:10:45

trots och mys.

har hand om Petras fina pojkar nu på morgonen/förmiddagen eftersom hon var tvungen att åka iväg på annat jobb. Lite skillnad på att vara hemma hos mina tjejer och ta hand om dessa pojkar. Killarna är 2 och 3 år gamla (tror jag) och är båda inne i någon form av trots så jag kan säga att tålamodet prövas för fullt här :P
Tur att de är så söta så att det är roligt att passa dem :)
Snart kommer Petra tillbaks och då ska vi äta lunch och sen ska jag bege mig hem till lilla molly för att fixa lite hemma innan det är dags att hämta tjejerna och åka till ridskolan. Vad gör ni idag ?
2010-11-03 ? 10:22:59

Förkyld.

Känner mig lika sliten som jag ser ut. Dock är jag bara döförkyld, inget annat. Känns skönt att för en gångs skull inte vara annat än bara förkyld.

2010-11-02 ? 22:25:02

Borta bra..

Vill bara tacka mina fina vänner och min familj för att ni tog så bra hand om mig när jag var nere i Småland. Utan er vore jag ingenting !
Småland kommer alltid vara hemma !
2010-11-02 ? 22:22:57

Tillbaks med fina vänner.

Hallåhär. Känner att jag har mycket att förklara, bland annat mitt blogg-uppehåll. Lovar att ta det i ett enskilt inlägg imorgon när jag fått internet till min dator igen. Just nu sitter jag hemma hos Petra och fick lov att använda hennes dator för att skriva ett inlägg. 
Jag har nu kommit tillbaks till stan efter att ha varit hemma i småland i ca 3 veckor på "semester". Mams och Paps följde med mig upp i lördags och stannade tills igår morse, under den tiden hann vi med både en vända på stan och en heldag på Ikea. Tänk om jag inte haft mina föräldrar, vad hade jag gjort då ?
I måndags efter att mamma och pappa åkt så snackade jag med min Emma och vi bestämde att jag skulle komma ut till hennes mosters hus i Haninge och sova över natt. Sagt och gjort, bettan tog mig dit snabbare än vinden och jag fick ett underbart dygn med min fina Emma. Jag kan nog inte förklara med ord hur mycket jag saknat henne, helt otroligt hur två människor som möts genom bloggkontakt kan få en sån fin vänskap. Från det att vi träffades i början av Juni till det att vi skildes åt i slutet på Juni så lämnade vi knappt varandras sida. Jag är lycklig över att ha fått en vän som du Emma !
När jag kom tillbaks till Djursholm igen så åkte jag till en annan vän, Petra. Vi lunchade och myste innan det var dags för oss båda att börja jobba. Nu är jag tillbaks hos Petra och ska sova här inatt :)