2010-02-24 ? 22:20:40

Faster than the speed of night.

Har haft en riktigt ursel dag idag, känns som att jag satt livet på uppförsbacke hela dagen. På dagis kände jag mig som världens suraste fröken som inte gjorde annat än att säga till. Hade så dåligt samvete när jag slutade i eftermiddags att jag var tvungen att gråta en skvätt i bilen.
På tal om bilen så var detta katastrof-eftermiddagen nummer 1. Pappa hade lovat att hämta mig på dagis vid SENAST 20 i 4 så jag kunde ta bilen till tandläkaren. Vid kvart i hade han fortfarande inte kommit och jag börjar gå hemmåt, då ser jag att hans bil står vid dagiset jämte. Jag går in och frågar, ingen har sett honom, jag går in till närmsta fabrik ( min mosters mans fabrik) och frågar om de sett honom. Nej, ingen hade sett honom, bara hans bil. Jag ringer non-stop till hans avstängda mobil samtidigt som jag går fram till hans bil och hittar den olåst och med nycklarna i. Jaha tänkte jag, då var det bara att trampa gasen i botten och åka som en blådåra in till stan för att inte missa tandläkaren...
En kvart försenad springer jag flåsande in till tandläkaren och skriker - Förlåt, jag är sen nu igen, till damerna i receptionen i förbifarten. När jag springer där och känner hur dålig kondis jag har så lovar jag mig själv att köpa ett gymkort det första jag gör när jag kommit till Stockholm. That's aint gonna happend !
Resten gick bra, han fixade tanden och jag tog svängan förbi apoteket på tillbaka vägen för att hämta medicin så det räcker ett tag i storstan. Hämtade upp Annie på hemvägen och släppte av henne i Forsheda för att sedan åka och möta mamma på Lampmarknaden/ CH barnting för att köpa presenter till min nya familj. Vi avslutade "shoppingrundan" på ica & blomsteraffären.
Väl hemma har jag städat inför morgondagens avskedsfest och lagat kvällsmat :) Vem säger att jag inte är världens bästa dotter ? ;)

Nu ? Sängen !

Puss på er !
2010-02-23 ? 15:28:40

Livet i kartong !

En osminkad bild på mitt liv med banankartongs-packning. Rösten är fortfarande inte riktigt tillbaks så Rihanna står för musiken idag, jag står för röjning och äcklighet :) Bra kompromiss där !

Observera att jag gör Alex-Schulman-tumme upp.

2010-02-22 ? 20:21:49

Helgen.

Förlåt att jag varit en sån slarvig bloggskrivare, men jag har faktiskt en bra ursäkt. Har nämligen haft sista-helgen-i-småland-på-ett-tag helg. Det har inneburit en massa fest, skratt, tårar och mys.
En liten kort resumé kanske ?

Fredag : slutade vid 1 och vid 2 var jag hos läkaren för ett sista samtal. Vid 4 var det födelsedagsfika för lilla mormor som fyllt år och hon bjöd på hemmagjord smörgåstårta :) MUMS !
Vid ca 6 hämtade Emmas föräldrar mig och jag åkte med dem in till stan, gjorde mig iordning med Emma och åkte sedan på förfest hos Sabine i hörle. Efter en trevlig förfest så bar det av till Harrys, där jag hade superkul ! Hann med 2 efterfester innan jag stupade i säng, helt död av trötthet och ont i fötterna. Lady in red och pussar är ju inte helt fel....

Lördag : Vaknade mysigt och stannade där till klockan 12 när Emma kom och hämtade mig. Vi åt lite middag, jag tvättade av mig sminket och bytte gårdagens kläder mot mysis. Vid 2 stupade vi i soffan framför Ebba & Didrik och där låg vi tills vi vaknade vid strax efter 4. Då blev det panik, jag ringde pappa och hoppade in i duschen i ren ilfart. Pappa hämtade mig vid ca 5 och då var det bara hem, hoppa i maskeradkläderna och ta på nytt smink för att bege mig emot HC där Jossan hade 20-årsfest. Blev en lyckad fest med massa goda drinkar, god mat & massa dans. Vid halv 3 bestämde vi oss för att återigen dra på efterfest, den började lyckat, men sen blev det lite knasigt.. Jag ska inte klaga, jag vaknade lika mysigt denna morgon, dock efter bara 2 timmars sömn pga det tråkiga som hände.

Söndag :Tog bussen hem vid 11 tillsammans med Annie och sen var det raka vägen hem och byta kläder och tvätta bort sminket för att invänta Emma som skulle komma och ha filmmys med mig :)
När vi sovit ett par timmar i soffan så kom nina & vi kollade på tv en stund och åkte sedan fram och åt pizza. Vid 9 åkte Emma hem och jag somnade direkt !

Idag vaknade jag med feber, ont i öronen och har tappat rösten, så det blev inget jobb för mig. Blev istället en dag sovandes i soffan, med en massa te och bra filmer. Har packat mina böcker, dvdfilmer och annat sånt som jag ska ha med i flytten och passade då på att damma mitt rum. Nu : alvedon och sängen !
2010-02-18 ? 22:40:00

Anthem

Då var torsdagen förbrukad, men detta är inte vilken dag som helst, detta är den dag då lille "ville" kom till världen ! Har redan gråtit några gånger i rent lyckorus, men frågan är, hur ska jag nu kunna flytta ? Kanske ska sno med mig lilla knytet upp till Stockholm ett tag, eller ska låta honom komma & hälsa på med sin familj ? Hmm, tror jag väljer alternativ 2. Blir nog lugnast så ;P

Idag har jag som vanligt varit på dagis, när jag kom var det 6 förväntansfulla barn som skulle få ha "film-time" med allt som hör därtill. Det blev katten Gustav, popcorn och geléhjärtan :) Sen fortsatte dagen lugnt med utelek och äppelkräm till mellanmål. Börjar inse nu hur mycket jag kommer sakna alla barnen, nästa vecka är min sista vecka med dom :(
Ärligt talat så ångrar jag inte alls mitt val att flytta, jag tycker det ska bli en upplevelse och jag tror jag kommer växa mycket som person ! Visst : det blir jobbigt att inte ha det som nu, med kompisarna nära, bo hemma och jobba på dagis. Men vet ni vad ? Jag ser detta som min utmaning & jag tror det kommer bli superbra i slutändan. Mina vänner & min familj kan jag ju träffa när jag kommer hem ( eller så kommer de till mig) och dagis kan jag ju hälsa på när jag är hemma !

Nu ska jag sova för imorgon blir det läkaren vid 8.30, sen dagis, sen hem & packa väska, sen till emma för att dricka lite vin och umgås för sista gången på länge.
Lägger in en härlig sommarbild för att försöka få tillbaks känslan av HC09.
God Natt !




2010-02-17 ? 20:16:32

i'm in washingland.

Vad jag gjort sedan klockan halv 4 ? Nae, bara strukit ett berg av tvätt & kollat Mc Leod's döttrar samtidigt (Två ganska bra saker att göra när man har mycket att tänka på).
- Om jag börjat packa ?
2010-02-17 ? 16:24:42

Första inlägget :)

Ännu en dag på dagis, idag med enbart 4 barn (resterande 12 är sjuka/lediga) så det innebar en lugn dag med massa lyx som man sällan annars kan unna barnen.
Jag började vid 9, nästan direkt när jag kom så tog jag med mig alla barnen för att gå på teater i skolans gympasal, superskönt att veta att man har med sig snälla och lugna barn så man slipper svettas, haha ! Teatern var mysig, en kille som spelade brevbärare som sjöng och berättade historier, barnen skrattade så de kiknade åt hans lustigheter ;)
Efter teatern var det dags att gå tillbaks till dagis där de andra fröknarna väntade för att äta mat, fick supergod lasagne & mini-semlor till efterrätt. För att kompensera efterrätten och få lite frisk luft så tog jag med de 3 återstående barnen till pulkabacken där vi efter en stund möttes upp av en av de andra fröknarna, det blev en timme med massa pulkaåkning och snöbus !
Vid mellanmålet (klockan 3) hade vi bara ett barn kvar så hon & jag åt äppelkräm & bara myste. När hennes mamma hämtat så plockade jag undan och sedan gick jag hem. Otroligt skönt att promenera hem och tänka över dagen och framtiden.

Som sagt framtiden, eftermiddagen/kvällen ska spenderas vid strykbrädan och resväskan. Här ska det packas ! Kan inte förstå att jag flyttar redan nästa helg, jag ska börja ett helt nytt liv....
2010-02-17 ? 15:37:45

Välkommen till min nya blogg!