2010-08-16 ? 11:19:39

lämnad kvar och nervös.

Idag var det uppstigning klockan 06.00 då jag skulle bege mig mot bilverkstaden klockan 7. Vaknade och trodde jag dött, såg ut som en svullen bebis i ansiktet med påsar under ögonen som tillochmed hade fått en blind att fly i panik.
Efter en kall ansiktstvätt, en tallrik yoghurt och en kopp kaffe så var jag redo att starta röda faran och åka till Täby och bilverkstaden. En väg som skulle ta ca 11 minuter räknade jag skulle ta ca 33 minuter för mig eftersom jag är bäst i världen på att köra fel, men denna gången kom jag fram på 15 minuter, HURRA ! Min första felfria körning i storstaden :)
När jag suttit och väntat i ca 10 minuter utanför för att samla mod inför besöket så gick jag in och möttes av snobbig, disträ personal och jag har aldrig känt mig så bortkommen. Frågade om vägen till närmsta tåg för att ta mig hem och fick en halvdan vägbeskrivning, men lyckades ändå hitta tågstationen och hoppa på rätt tåg. Väl hemma kände jag att paniken och ångesten jag haft hela morgonen började släppa och jag gick därför och la mig en stund för att vila. Vaknade med ett ryck av att Petra ringde och kom då på att jag ska till Sabbatsbergs sjukhus idag för specialistkoll, gissa om paniken kom tillbaks ?!

Nu sitter jag här, försöker få i mig en kopp kaffe och samtidigt lugna mina nerver, har ringt till sjukhuset och fått en utförlig beskrivning om hur jag tar mig dit så är lite lugnare nu än vad jag var för en stund sen. Ska nog ta en tablett som doktor D skrev ut för att lugna oron, har bara tagit en enda sen han skrev ut dem och det var när jag och sara skulle till Ullared och jag inte visste om jag skulle köra eller inte. Ok, that´s a deal, tablett och sen avfärd mot sjukhuset. Hörde jag att någon höll tummarna ?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: